fbpx

Sprøjtelakering & Sprøjtemaling

door4

Døre

koekkener2

Køkkener

borde3

Borde

chairs4

Stole

lamp2

Lamper

reol2

Reoler

faelge2

Autofælge

cykel3

Cykler

diverse2

Diverse

Sprøjtemaling og sprøjtelakering

Få sprøjtelakeret møbler i dit hjem så de fremstår helt nye og helt uden spor efter malerpenslen. Hos Dibbern Color Design tilbyder vi sprøjtemaling af møbler, køkkenlåger, døre og meget mere. Så kan du få frisket dit hjem og dine møbler op, uden at du behøver at skifte dem ud. Vi sørger altid for at give dig professionel vejledning, inden du vælger at få sprøjtemalet dine møbler, cykler eller andet, der lige trænger til en kærlig hånd.  Vil du gerne have malet køkkenet i en ny farve? Og vil du gerne undgå at se malerstreger efter malerpenslen? Så er sprøjtelakering helt sikkert det perfekte valg til dig. Vi sørger for at sprøjtemale dine køkkenlåger lige præcis, som du ønsker. Køkkenet er nemlig et rum, hvor man tilbringer en stor del af sin tid både alene og med familien, så det er vigtigt, at det ser pænt og indbydende ud. Med sprøjtemaling af dit køkken kan det atter engang se nydeligt ud, når du og familien laver aftensmad, eller du har inviteret gæster til spisning. Du behøver derfor ikke at investere i et nyt køkken, hvis det gamle har fået lidt slidmærker.

Få frisket dine møbler op med sprøjtemaling

Har du spisestole, der har holdt til lidt af hvert, som nu har sat sig i form af mærker? Så kan du heldigvis nemt komme af med dem. Hvis du har nogle flotte og robuste stole, som bare har fået nogle slidmærker, er der ingen grund til, at du anskaffer dig nogle nye. Hos Dibbern Color-Design kan vi hjælpe dig med at få dine stole frisket op. Vi sørger for at slibe dine stole, så de er klar til sprøjtelakering. På den måde får du nogle fine stole tilbage, der er lige så gode som nye – og meget billigere end at investere i et sæt nye stole.  Skulle du også have behov for at få opfrisket spisebordet eller et helt tredje møbel, du har i dit hjem, kan du også få gjort dette hos os. Vi hjælper dig gerne med at få genopfrisket dine møbler, så de ser nydelige og pæne ud igen. Dit spisebord vil fremstå med en flot, glat overflade igen – endda i lige den farve, du ønsker. Det er nemlig helt op til dig, hvilken farve dine møbler skal have. Om de skal have den samme farve som før, eller en helt ny farve, så du kan designe dit hjem, dét er helt op til dig.  Du behøver heldigvis ikke at tænke over materialet af dine møbler, køkkenlåger, døre, reoler, cykler osv., fordi vi sprøjtelakerer alle typer overflader og materialer. 

Forny din cykel eller alufælge med sprøjtelakering

Trænger cyklen til at blive pudset op, eller ønsker du bare en helt anden farve til din racer? Så kan du også få sprøjtemalet din cykel hos Dibbern Color Design. Vi sprøjtelakerer alle slags cykler i alverdens forskellige farver. Vi kan ovenikøbet sprøjtelakere mærker i navnene i stellet, hvor vi er meget omhyggelige med lakeringen. Vi sprøjtelakerer også gerne dine alufælge, hvis du ønsker, at din bil skal stå skarpt i indkørslen med flotte fælge. Vi kan sprøjtelakere alufælge med stålfælge, metalfælge og aluminiumsfælge. Derudover kan vi sandblæse og slibe eventuelle ødelagte kanter.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål vedrørende sprøjtemaling eller sprøjtelakering. Vi besvarer – efter bedste evne – ethvert spørgsmål du måtte have. Har du et møbel, en cykel eller noget helt fjerde, du ønsker sprøjtelakeret, kan du ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver dig til, hvad der er bedst, og du får altid en fair pris hos os. 
Kontakt os og få et tilbud