fbpx

Sprøjtelakering & Sprøjtemaling

 
Frisk nemt dit hjem op med sprøjtelakering og sprøjtemaling, uden at skulle købe nye møbler. Det giver dine møbler en længere holdbarhed og for dem til at fremstå næsten som, da de var nye. Vi sprøjtemaler og -lakerer næsten alt, som f.eks. stole, borde, lamper, døre og hele køkkener!
Kontakt os for at få et tilbud
 
door4

Døre

koekkener2

Køkkener

borde3

Borde

chairs4

Stole

lamp2

Lamper

reol2

Reoler

faelge2

Autofælge

cykel3

Cykler

diverse2

Diverse

Fordele ved sprøjtemaling og sprøjtelakering

Sprøjemaling og -lakering er en bæredygtig løsning, fordi du forlænger dine møblers holdbarhed og undgår at købe nye møbler.


✅ Billigt - Undgå at skulle købe nye møbler.

✅ Holdbarhed - Forlæng dine møblers holdbarhed.

✅ Farver - Vælg mellem mange forskellige farver.

✅ Nyt - Få møbler til at se næsten helt nye ud.

✅ Nostalgi - ingen grund til at smide gamle arvestykker ud.

Kontakt os for at høre mere: 36 70 71 23 eller dib@dibberndesign.dk

Mød os: Dibbern Color Design

Sprøjtemaling og sprøjtelakering hos Dibbern Color Design

Få sprøjtelakeret møbler i dit hjem så de fremstår helt nye og helt uden spor efter malerpenslen. Hos Dibbern Color Design tilbyder vi sprøjtemaling af møbler, køkkenlåger, døre og meget mere. Så kan du få frisket dit hjem og dine møbler op, uden at du behøver at skifte dem ud. Vi sørger altid for at give dig professionel vejledning, inden du vælger at få sprøjtemalet dine møbler, cykler eller andet, der lige trænger til en kærlig hånd.
 • Charlotte Katzmann, Trustpilot
  Jeg har fået foræret to gamle montana reoler og afleverede dem til lakering hos Dibbern Design. De er blevet rigtig flotte og det var en fin service.
 • Berit, Trustpilot
  Har fået malet 5 indendørs døre, der også lige trængte en kærlig hånd i forhold til "genopretning" Dette arbejdet var perfekt, så perfekt, at vi også anbefalede nogle af vores venner at få malet døre der. De er også helt tilfredse med resultatet. Derudover har vi for 1 måneds siden fået restaureret og malet en PH5 loftslampe, som også blev super perfekt.
 • Lene Gjedsted, Trustpilot
  Vi har fået lakeret to PH lamper, som var i hver sin farve og som nu er lys lime på ydersiden og hvide indvendig. Superflotte og fremragende håndværk. Vi glæder os så meget, til at få dem op at hænge i vores nye hus. God og yderst professionel betjening. Kan kun anbefale Dibbern Color Design.
 • Henrik Willert, Trustpilot
  Fik malet 2 gamle montana reoler der var så medtaget at jeg kun kunne forvente et middelmådigt resultat. Så jeg blev glædeligt overrasket da jeg fik 2 perfekte reoler tilbage det står som de var helt nye. Jeg har kun godt at sige om firmaet.
 • Charlotte Pedersen, Trustpilot
  Har fået sprøjte malet 4 stk Y-stole. De blev virkelig flotte og står som nye. Kan kun anbefale Dibbern Color-Design. Og en virkelig god service
 • Susanne, Trustpilot
  Vi har fået omlakeret en standerlampe. Lampen er fuldstændig som ny og tager sig godt ud. Så har du en lampe eller andre ting, der trænger til at blive frisket op, kan jeg kun anbefale Dibbern Color på det varmeste. Lampen var færdig til den lovede tid. Mvh Susanne
 • Lea Deviletti Skov, Trustpilot
  Fantastisk arbejde. Har brugt Dibbern to gange til hhv. lakering af gamle Montana reoler og sandblæsning af et stel til mit sofabord. Begge opgaver blev løst til UG og vil til hver en tid anbefale værkstedet til andre. Bent er heller ikke bleg for at give et godt tilbud! Dygtige folk i værkstedet som altid modtager en med smil og hjælpsomhed. TAK🙏🏼
 • Mogens Hansen, Trustpilot
  Fik helt nye døre til hele huset - nu som nye men helt sikkert også stærkere i overfladen. Venlig, god service og flot arbejde udført til tiden og til en god pris.
 • Dorthe, Trustpilot
  Vi har haft en dør til slibning og maling hos Dibbern Color-design og vi kan varmt anbefale dem. Døren er så god som ny og hos Dibbern er de også hurtige og effektive samt yderst serviceminded.
 • Lillian Simonsen, Trustpilot
  Da jeg arvede mine forældres teak- reoler og -skabe fik jeg den ide, at lade mig inspirere af designer Finn Juhls 50’er design med kombi af lakerede låger og teaktræ. Dibbern Color hjalp mig finde de matchende fire nuancer af gul, orange, lysegul og blodappelsin til skuffer og låger. Jeg er SÅ tilfreds, de lakerede flader står knivskarpt og perfekt og lyser op, som Finn Juhl kunne have tænkt det😉
 • Ole Heesche Andersen, Trustpilot
  Har tidligere fået lakeret to AJ bordlamper. Denne gang stod en AJ gulvlampe for tur. Succesen gentog sig. Ikke så meget bøvl!. Professionelt udført, god pris og levering til aftalt tid.
 • Regitze Elmsted, Trustpilot
  Lakering af 6 stk. Arne Jacobsen 7’er stole. De står som nye trods 20 års brug. Flot og professionelt udført arbejde.
 • Preben Valerius, Trustpilot
  For 5 års siden fik jeg malet mit Ikea køkken 22 dele, det blev fantastisk flot og ser stadig ud som nyt. Har nu fået malet 4 stue døre - yderst tilfreds. Har i de forløbende år anbefalet Diberns arbejde til tre andre, som alle har været top tilfredse med det flotte arbejde. Hilsen Preben Valerius
 • Gitte Jacobsen, Trustpilot

  Alt er snart blevet malet hos Dibbern. Nu har vi fået malet døre og paneler til hele huset. Loftplader er også malet hos Dibbern. For ca. 5 år siden fik vi malet alle vore køkken/skabslåger og skuffer. Vi har ikke fortrudt noget af det. Super godt og grundigt arbejde. Vi kan kun anbefale alle at benytte Dibbern, hvilket vi også gør ! Det kan godt svare sig at få malet sine kvalitetsprodukter i stedet for at købe nyt.

 • Thomas, Trustpilot
  Lakering af fyldningsdøre. Upåklageligt arbejde udført til tiden til konkurrencedygtig pris (indhentede 3 tilbud). Venlige medarbejdere. Ville klart bruge dem igen.
 • Carl-Otto Olsen, Trustpilot
  Vi fik malet skabs låger og skuffer fra vores mistral reol, det er fantastisk flot malet, selv bagkanten på skufferne er malet, så det kan vi klart anbefale hvis andre skal have noget malet. Også meget hjælpsomme, så fin service.
 • Jytte, Trustpilot
  Har fået malet to tillægsplader til spisebord. Pladerne er blevet så flotte. Absolut ikke sidste gang jeg bruger Dibbern. Og selvfølgelig anbefaler jeg Dibbern.
 • Majbritt B., Trustpilot
  Har fået malet en massiv egetræsskænk, og et lille bord. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og hele forløbet. Kan jeg kun anbefale.
 • Christian Henrich, Trustpilot
  Fik malet låger og skuffefronter til et ca. 12 år gammelt IKEA Køkken. Kvaliteten på arbejdet er helt i top. Alt er spartlet og slebet og malet, eksisterende huller er lige til at benytte igen. Virkelig kvalitets håndværk. Jeg tror ikke at lågerne var ligeså flotte da de forlod Ikea's fabrik! MVH Christian
 • Thomas, Trustpilot
  Jeg fik restaureret mine trætte AJ 3107 stole hos Dibbern. Arbejdet blev udført hurtigere end lovet og resultatet minder om fire nye stole. Og så er det iøvrigt et rart sted at komme :-)
 • Gitte Jensen, Trustpilot
  Vi har netop hentet vores køkkenlåger og det er bare det flotteste resultat 👍😊 SÅ glad for vores nye køkken 😃
 • Claus Hansen, Trustpilot
  Virkelig fremragende sprøjtelakering af vores spisebordstole -står som nye. Kan kun anbefales.
 • Lone Myrup, Trustpilot
  Fik sprøjtelakeret et stort Piet Hein spisebord i bøg, og vi er yderst tilfredse og glade for det smukt udførte arbejde.
 • Jette Koppel Simonsen, Trustpilot
  Jeg har hørt om firmaet igennem nogle venner som har brugt dem Så vi har afleveret nogle meget slide køkkenlåger … Nu har vi lige hentet nymalede låger Sikke en forvandling virkelig flot arbejde Lågerne står som nye Så flot malet vi er ovenud tilfredse Vi vil helt sikkert bruge dem igen Rigtig god service! 👍 herfra
 • KBomholtz, Trustpilot
  I forbindelse med en større modernisering af mit hjem skulle jeg finde et firma i Københavns området, som kunne løfte opgaven både at sprøjtemale mine garderobeskabslåger og mine Montana reoler og 7er stole. Jeg valgte Dibbern og de har udført jobbet perfekt på alle måder. Først og fremmest er resultat smukt og alle fire farver er perfekte. Men også kommunikationen omkring pris, afhentning og levering har fungeret optimalt. Så jeg vil til enhver tid anbefale Dibbern; jeg er i hvert fald super tilfreds med det resultat, de har leveret til mig.

Hvad kan sprøjtemales? Sprøjtelakeres?

 • 7'er stol af Arne Jakobsen
 • PH3 & PH5 lamper
 • Montana reoler
 • Køkkener, f.eks. køkkenlåger
 • Badeværelser, f.eks. skabslåger
 • Døre

Få frisket dine møbler op med sprøjtemaling

Få dine møbler til at skinne med effektiv sprøjtemaling af møbler. Har du spisestole, der har set bedre dage og bærer mærker fra tidligere brug, er der ingen grund til, at du anskaffer dig nogle nye. Hos Dibbern Color-Design tilbyder vi professionel hjælp til at give dine stole nyt liv. Ved at benytte vores service vil vi først sørge for at slibe og forberede dine stole til sprøjtemaling. Resultatet? Flotte, opfriskede stole, der ser ud som nye igen! Og det bedste er, at det er langt billigere end at investere i en helt ny sæt stole.

Har du også andre møbler derhjemme, som trænger til en opfriskning? Vores ekspertteam står klar til at hjælpe med at give dit spisebord eller ethvert andet møbel den behandling, det fortjener. Vi kan forvandle overflader til en glat og indbydende finish igen, og du kan endda vælge den farve, der passer bedst til dit hjem. Vores sprøjtemaling af møbler giver dig mulighed for at skabe præcis det udseende, du ønsker, uanset om det er den samme farve som før eller en helt ny nuance.

Du behøver ikke bekymre dig om materialet på dine møbler, køkkenlåger, døre, reoler, cykler og så videre, fordi vi kan sprøjtemale alle slags overflader og materialer. Hos os er dine møbler i trygge hænder, og vi garanterer en professionel og holdbar behandling, der får dem til at skinne igen. Så lad os hjælpe med at forvandle dine møbler og genskabe deres tidligere pragt med vores sprøjtemalingsservice.

Få et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål vedrørende sprøjtemaling eller sprøjtelakering. Vi besvarer – efter bedste evne – ethvert spørgsmål du måtte have. Har du et møbel, en cykel eller noget helt fjerde, du ønsker sprøjtelakeret, kan du ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver dig til, hvad der er bedst, og du får altid en fair pris hos os. 


  Forny dit køkken med sprøjtelakering

  Vil du gerne have malet køkkenet i en ny farve? Og vil du gerne undgå at se malerstreger efter malerpenslen? Så er sprøjtelakering helt sikkert det perfekte valg til dig. Vi sørger for at sprøjtemale dine køkkenlåger lige præcis, som du ønsker. Køkkenet er nemlig et rum, hvor man tilbringer en stor del af sin tid både alene og med familien, så det er vigtigt, at det ser pænt og indbydende ud. Med sprøjtemaling af dit køkken kan det atter engang se nydeligt ud, når du og familien laver aftensmad, eller du har inviteret gæster til spisning. Du behøver derfor ikke at investere i et nyt køkken, hvis det gamle har fået lidt slidmærker.

  Forny din cykel eller alufælge med sprøjtelakering

  Trænger cyklen til at blive pudset op, eller ønsker du bare en helt anden farve til din racer? Så kan du også få sprøjtemalet din cykel hos Dibbern Color Design. Vi sprøjtelakerer alle slags cykler i alverdens forskellige farver. Vi kan ovenikøbet sprøjtelakere mærker i navnene i stellet, hvor vi er meget omhyggelige med lakeringen. Vi sprøjtelakerer også gerne dine alufælge, hvis du ønsker, at din bil skal stå skarpt i indkørslen med flotte fælge. Vi kan sprøjtelakere alufælge med stålfælge, metalfælge og aluminiumsfælge. Derudover kan vi sandblæse og slibe eventuelle ødelagte kanter.

  Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at give os et kald, sende en mail eller udfylde vores kontaktformular. Kontakt os her
  Kontakt os og få et tilbud