fbpx

Sprøjtemaling og lakering af bordplade

Vi sprøjtelakerer borde således, at det enkelte bord fremstår rigtigt flot med en dejlig glat overflade, i alle verdens farver lige efter dit ønske. Er du glad for de møbler / inventar du har, er det i mange tilfælde billigere at få det sprøjtelakeret, end det er at købe nyt.

Vi udfører også lakering med klarlak til opfriskning af f.eks. spisebordsplader mv. Vi sprøjtelakerer på alle typer overflader og ligeledes også på nyproducerede emner. Til både privatkunder samt alle virksomheder og mange snedkere mv.

Slibning og lakering af bordplader

Der er ingen grund til at smide en gammel, slidt bordplade ud, når vi hos Dibbern Color-Design kan slibe, lakere og sprøjtemale bordpladen, så den igen fremstår i topform. Der er imidlertid forskel på, hvordan vi behandler din bordplade alt efter, hvilken slags overflade, der er tale om. Er overfladen f.eks. af finér, er vi meget opmærksomme på at være ekstra forsigtige og omhyggelige med slibningen. Er man ikke forsigtig nok, kan man risikere at slibe helt ned til spånpladen – og derfor er vi selvfølgelig meget opmærksomme på behandlinger, hvor bordplader af finér indgår. Er bordpladen derimod af massivt træ, er det ikke nødvendigt at være meget forsigtig med slibningen, da man bl.a. ikke kan slibe ned til nogen spånplade.

Brandmærker og hakke-mærker på bordplader kan som udgangspunkt godt fjernes ved en afslibning, hvis der blot er tale om mærker, som ikke er dybe. Men er der tale om meget dybe brand- eller hakke-mærker, så er det en individuel vurdering fra bordplade til bordplade, om den kan reddes.

Du kan også vælge selv at slibe din bordplade, inden du sender den ind til os. Så kræver det bare, at du laver en perfekt, jævn afslibning, så vi efterfølgende kan sprøjtemale bordet.

  • Jytte, Trustpilot
    Har fået malet to tillægsplader til spisebord. Pladerne er blevet så flotte. Absolut ikke sidste gang jeg bruger Dibbern. Og selvfølgelig anbefaler jeg Dibbern.
  • Majbritt B., Trustpilot
    Har fået malet en massiv egetræsskænk, og et lille bord. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og hele forløbet. Kan jeg kun anbefale.
  • Lone Myrup, Trustpilot
    Fik sprøjtelakeret et stort Piet Hein spisebord i bøg, og vi er yderst tilfredse og glade for det smukt udførte arbejde.

Lakering af borde med klarklak

Efter at bordpladen er blevet slebet, skal den som regel lige justeres med sandpapir. Her sørger vi selvfølgelig altid for at slibe i retning ad træets åre og ikke i cirkulære bevægelser. Vi giver din bordplade klarlak, hvorfor det også er meget vigtigt, at bordpladen fremstår helt perfekt uden nogen ujævnheder. Efter vi har givet din bordplade klarlak, så lader vi det hærde i 1-2 dage. Inden hærdning sørger vi for, at der ikke sidder støv eller smuds tilbage på bordpladen. Vi anvender det klarlak, som passer bedst til bordpladens træ. Ligeledes sørger vi for, at det er en lak, som passer til indendørs brug.

Sprøjtemaling af borde – stort udvalg af farver

Her hos Dibbern Color-Design sprøjtemaler vi alle typer af bordplader som laminat bordplader, linoleum bordplader, komposit bordplader – herunder corian bordplader – samt alle slags massive bordplader og træsorter. Vi tilbyder mange tusinde forskellige slags farver inden for både RAL-farver og NCS-farver. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilken farve din bordplade skal have. Ved du allerede, hvilke præcise farvekoder din bordplade skal have, så kan vi selvfølgelig sprøjtemale bordpladen, efter dine ønsker.

Nogle mennesker differentierer mellem forskellige typer af maling og lakering. Eksempelvis kan man tale om både sprøjtemaling, sprøjtelakering, vådlakering, lakering af træ og mange andre benævnelser. Skellet opstår ofte, fordi de fleste opfatter maling som noget, der har en farve, mens lakering forstås som en behandling, hvor der bruges en klar lak. Hver af betegnelserne dækker dog over den samme behandling, og hos Dibbern Color Design klarer vi alle former for sprøjtemaling og lakeringer.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på: + 45 36 70 71 12 eller sende os en mail til: dib@dibberndesign.dk.

Kontakt os og få et tilbud