fbpx

Sprøjtemaling og lakering af køkkenlåger og skuffer

Ønsker du at give dit køkken et friskt og fornyet udseende uden at skulle investere i helt nye køkkenelementer? Så er sprøjtemaling af dine køkkenlåger den perfekte løsning for dig. Hos Dibbern Color-Design står vi klar til at forvandle dine træ- eller laminatlåger med en præcis og holdbar sprøjtemaling, der giver et smukt og ensartet resultat. Uanset om du ønsker en modernisering af din eksisterende indretningsstil eller en fuldstændig makeover af dine køkkenlåger og skabslåger, så er vi her for at opfylde dine behov og skabe det køkken, du altid har drømt om.

Selv med en simpel omlakering af dine køkkenlåger og -skuffer kan du skabe betydelige forandringer i dit køkken. Det er fantastisk, hvordan en frisk farve eller en ny finish kan forvandle hele rummets udseende og følelse. Vores sprøjtelakering giver dig mulighed for at opdatere og forny dine køkkenlåger på en økonomisk og effektiv måde. Uanset om du ønsker at opfriske den eksisterende farve, tilføje en trendy nuance eller gå efter en mere klassisk finish, så er vi her for at realisere dine visioner.

Vi sprøjtelakerer alle typer køkkenlåger og skuffefronter, både glatte eller med fyldninger, og af alle typer materiale. Vi afvasker, sliber, spartler og sprøjtelakerer herefter dine emner med 2‐3 sprøjtegange, hvilket giver en meget lang holdbarhed og en superflot overflade. Det er nødvendigt at beskrive lågernes nuværende overflade, samt den ønskede lakering, for at kunne give den rigtige pris for udførelsen af lakarbejdet. I mange tilfælde er det en god ide at sende et par billeder af køkkenet, således at vi kan se, hvilke emner vi skal lakere.

Lakering af køkkenlåger og skuffer på Sjælland

Hos Dibbern Color-Design tilbyder vi sprøjtemaling og lakering på hele Sjælland. Bor du derfor på Sjælland, og trænger dine køkkenlåger og skuffefronter til en genopfriskning, så kan du med fordel kontakte Dibbern Color-Design. I over 40 år har vi bl.a. sprøjtemalet og lakeret køkkenlåger og skuffefronter, og derfor ved vi, hvordan man får det flotteste og mest holdbare resultat.

En stor del af vores medarbejdere har været ansat i rigtig mange år, og derfor har de et indgående kendskab til både sprøjtemaling af køkkenlåger og lakering af køkkenlåger. At have så mange loyale og erfarne medarbejdere gør, at vi kan tilbyde sprøjtemaling og sprøjtelakering i højeste kvalitet. Vi går ligeledes aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor tjekker vi altid, om vores arbejdet er udført tilfredsstillende og i overensstemmelse med kundens forventninger.

 • Preben Valerius, Trustpilot
  For 5 års siden fik jeg malet mit Ikea køkken 22 dele, det blev fantastisk flot og ser stadig ud som nyt. Har nu fået malet 4 stue døre - yderst tilfreds. Har i de forløbende år anbefalet Diberns arbejde til tre andre, som alle har været top tilfredse med det flotte arbejde. Hilsen Preben Valerius
 • Gitte Jacobsen, Trustpilot

  Alt er snart blevet malet hos Dibbern. Nu har vi fået malet døre og paneler til hele huset. Loftplader er også malet hos Dibbern. For ca. 5 år siden fik vi malet alle vore køkken/skabslåger og skuffer. Vi har ikke fortrudt noget af det. Super godt og grundigt arbejde. Vi kan kun anbefale alle at benytte Dibbern, hvilket vi også gør ! Det kan godt svare sig at få malet sine kvalitetsprodukter i stedet for at købe nyt.

 • Christian Henrich, Trustpilot
  Fik malet låger og skuffefronter til et ca. 12 år gammelt IKEA Køkken. Kvaliteten på arbejdet er helt i top. Alt er spartlet og slebet og malet, eksisterende huller er lige til at benytte igen. Virkelig kvalitets håndværk. Jeg tror ikke at lågerne var ligeså flotte da de forlod Ikea's fabrik! MVH Christian
 • Gitte Jensen, Trustpilot
  Vi har netop hentet vores køkkenlåger og det er bare det flotteste resultat 👍😊 SÅ glad for vores nye køkken 😃
 • Jette Koppel Simonsen, Trustpilot
  Jeg har hørt om firmaet igennem nogle venner som har brugt dem Så vi har afleveret nogle meget slide køkkenlåger … Nu har vi lige hentet nymalede låger Sikke en forvandling virkelig flot arbejde Lågerne står som nye Så flot malet vi er ovenud tilfredse Vi vil helt sikkert bruge dem igen Rigtig god service! 👍 herfra

Stort udvalg af farver til sprøjtemaling

Inden du sender dine køkkenlåger og skuffefronter til os, skal du huske at afmontere greb, håndtag og nøgleblik. Skal hængslerne også sprøjtemales, kan du bare lade dem være. Skal hængslerne derimod ikke sprøjtemales, så skal du også huske at afmontere hængslerne, inden du sender køkkenlåger og skuffefronter til os. Som en ekstra service tilbyder vi også montering af køkkenlåger og skuffefronter, hvorfor vi sagtens kan færdiggøre arbejdet 100 %.

Er køkkenlågerne med glasruder, så anbefaler vi, at glasset pilles ud, inden det leveres til os. Hvis dette ikke er muligt, kan vi også sagtens afdække glasset, inden vi går i gang med at lakere det. Det skal dog siges, at lakeringen aldrig kan blive lige så god med afdækning på glasset, da overgangen mellem lak og glas ikke vil være 100 % perfekt.

Køkkenlåger findes med forskellige profiler i overfladen. Mange ældre køkkenlåger fra 70’erne og 80’erne er typisk i laminat, mens andre er mere profilerede eller med fyldninger.

Uanset hvilke slags køkkenlåger du har, så tilbyder vi et bredt udvalg af moderne, klassiske farver og farvekombinationer som sprøjtemaling. Det er helt op til dig at afgøre, om køkkenlågerne og skuffefronterne skal have de samme farver som før eller nye, spændende farver. Vi har flere tusind forskellige farver, du kan vælge imellem – både NCS-farver og RAL-farver.

Ydermere er det værd at bemærke, at lakering og sprøjtemaling af køkkenlåger og skuffefronter er et langt billigere alternativ end at få dem skiftet ud. Derudover er det også en mere bæredygtig løsning og investering. Du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skellet mellem forskellige typer af maling og lakering kan være forvirrende for mange mennesker. Men hos os behøver du ikke bekymre dig om, hvad de forskellige termer betyder. Vi er eksperter i sprøjtemaling, sprøjtelakering, vådlakering, samt lakering af træ, da der i bund og grund er tale om den samme behandling. Vi står altid klar til at fortælle dig mere, så du kan få ro i maven, før end du foretager en bestilling.

Kontakt os og få et tilbud