fbpx

Sprøjtemaling af døre

Der findes mange døre her i Danmark, som i dag står i træets farve, eller som mange selv har forsøgt at rulle i en farve. Mange folk vælger at sprøjtelakere deres døre, så de får en flot ny, farve. Det kan f.eks. være en flot, hvid silkeglans, men du kan få lige den farve, som netop du ønsker hos Dibbern Color-Design. Dørene bliver afvasket, slebet, spartlet, grundet samt lakeret , så de fremtræder med en flot silkeglans med en dejlig glat overflade, der er nem at renholde.

Klargøring inden sprøjtemaling af døre

Når det gælder sprøjtemaling af døre, er det vigtigt, du får dem klargjort, inden du indleverer dem til os. Det betyder, at greb og nøgleblik bl.a. skal afmonteres. Samtidig er det op til dig, om du vil lade hængslerne være på, så disse bliver lakeret i de samme farver som døren – alternativt kan de afmonteres og evt. lakeres separat. Det samme gør sig gældende med låsene, som også kan afmonteres og lakeres individuelt. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at dørene markeres, så man efterfølgende kan komme dem i den samme døråbning. Brug en spritmarker til at sætte et mærke i midten af den lille kant foroven, så de færdige døre kan monteres korrekt.

Har du ikke selv mulighed for at klargøre dine døre, inde de leveres til os, så står vi også til rådighed med klargøringen. Fællesnævneren, for vores sprøjtemaling, er, at der kommer en ekstra kraftig lag tykkelse, som samtidig skaber en behagelig dybde i farverne og en ekstra god holdbarhed.

Hvorfor skal du sprøjtelakere dine døre?

Sprøjtelakerede døre er den rigtige løsning til dig, som ikke vil bruge penge på helt nye døre, men som samtidig vil genopfriske dine nuværende døre. Det er med andre ord en billigere løsning – og så bliver resultatet altid meget flot. Alternativet til sprøjtelakerede døre er døre, som er malet med pensel. Men ved at male døre med pensel efterlades der typisk penselstrøg eller irriterende, ujævne overflader. Dette undgår man, når man sprøjtelakerer døre, da sprøjtemalingen fordeles jævnt på overfladen, hvorfor man er sikret et ensartet, flot resultat hver gang.

Derudover er der ingen grund til at smide ældre døre ud, hvis disse kan genopfriskes med sprøjtemaling. Ved at genbruge sine nuværende døre, skal man heller ikke udskifte karme, og generelt er det en mere bæredygtig løsning at genbruge sine indvendige døre. Mange ældre fyldningsdøre har tilmed en smuk patina, og skal disse sprøjtemales, vil vi naturligvis være omhyggelige og sørge for at dørenes ornamentik og udskæringer bevares.

Der er mange forskellige termer, der anvendes til at beskrive disse behandlinger, herunder sprøjtemaling, sprøjtelakering, vådlakering, lakering af træ og mange flere. Men uanset hvad du kalder det, kan du være sikker på, at vi hos Dibbern Color Design klare det hele.

Sprøjtemaling og lakering af døre – valg af farver

Hos Dibbern Color-Design sprøjtemaler, og lakerer vi alle typer af døre som: fyldningsdøre, almindelige glatte døre, franske døre, skydedøre, dobbeltdøre mv. Vi tilbyder flere tusinde forskellige slags farver – herunder alle slags NCS-farver og RAL-farver – og derfor kan du få sprøjtelakerede dine døre i lige den farve, du ønsker. Hvilke farver, som passer til dine døre, er helt op til dig. Men har du de præcise hexedecimalkoder, kan vi hurtigt sprøjtemale dine døre i præcis den farvekode, som du foretrækker.

Fællesnævneren, for alt vores sprøjtemaling, er, at vi kun bruger kvalitetsmaling. Vores maling er bl.a. ringfast og lugter ikke efter tørring, hvorfor resultatet efterfølgende bliver i overensstemmelse med dine forventninger – og helt uden lugtgener.

Vores smarte bookingsystem sikrer, at dine sprøjtelakerede døre leveres til tiden. Ydermere er vi meget fleksible, hvorfor vi som regel også kan imødekomme en hasteordre.

Sprøjtelakering af døre – pris

Da ingen af vores opgaver er ens, giver det ikke rigtig mening at udarbejde faste priser. Faktorer som dørenes stand, evt. klargøring samt valg af farver har alt sammen en betydning for den specifikke prisfastsætning. Til gengæld har vi en fast stab af loyale medarbejdere, som bl.a. har mange års erfaring i klargøring og sprøjtemaling af døre. Vores dedikerede stab af medarbejdere sikrer dig et troværdigt samarbejde, hvor vi altid er fleksible og yder en ekstra indsats, hvis det er.

To af vores vigtigste nøgleord, hos Dibbern Color-Design, er kvalitet og effektivitet, og derfor afleverer vi aldrig et sæt sprøjtemalede døre, som vi ikke kan stå inden for. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på: + 45 36 70 71 23 eller sende os en mail til: dib@dibberndesign.dk.

 • Mogens Hansen, Trustpilot
  Fik helt nye døre til hele huset - nu som nye men helt sikkert også stærkere i overfladen. Venlig, god service og flot arbejde udført til tiden og til en god pris.
 • Dorthe, Trustpilot
  Vi har haft en dør til slibning og maling hos Dibbern Color-design og vi kan varmt anbefale dem. Døren er så god som ny og hos Dibbern er de også hurtige og effektive samt yderst serviceminded.
 • Preben Valerius, Trustpilot
  For 5 års siden fik jeg malet mit Ikea køkken 22 dele, det blev fantastisk flot og ser stadig ud som nyt. Har nu fået malet 4 stue døre - yderst tilfreds. Har i de forløbende år anbefalet Diberns arbejde til tre andre, som alle har været top tilfredse med det flotte arbejde. Hilsen Preben Valerius
 • Gitte Jacobsen, Trustpilot

  Alt er snart blevet malet hos Dibbern. Nu har vi fået malet døre og paneler til hele huset. Loftplader er også malet hos Dibbern. For ca. 5 år siden fik vi malet alle vore køkken/skabslåger og skuffer. Vi har ikke fortrudt noget af det. Super godt og grundigt arbejde. Vi kan kun anbefale alle at benytte Dibbern, hvilket vi også gør ! Det kan godt svare sig at få malet sine kvalitetsprodukter i stedet for at købe nyt.

 • Thomas, Trustpilot
  Lakering af fyldningsdøre. Upåklageligt arbejde udført til tiden til konkurrencedygtig pris (indhentede 3 tilbud). Venlige medarbejdere. Ville klart bruge dem igen.
Kontakt os og få et tilbud