fbpx

Sprøjtemaling af møbler og andre genstande

Vi sprøjtelakerer alt fra møbler, skilte og andre facader. Vi sprøjtelakerer f.eks følgende: Facadeplader, facadebogstaver, skiltekasser, fronter og pyloner. Vi lakerer på alle typer emner, som f.eks. aluminium, stål, rustfritstål, galvaniseret, mdf, pvc og alle typer plast. Vi lakerer desuden med alle effekter, herunder mat, silkemat, blankt og struktureret.

Vi har også i flere år lakeret mange løse labtoplåg, i rigtig mange farver og modeller. Lågene slibes, spartles og lakeres i den farve du ønsker. Du kan desuden vælge at få montere en tekst eller et logo under klarlakken. Det bliver bare rigtigt flot, og så er det en god tyverisikring,samt en rigtig god reklameplads for mange virksomheder.

Sprøjtemaling af møbler og andre genstande

Vi sprøjtelakerer f.eks følgende.: Facadeplader - Facadebogstaver - Skiltekasser - Fronter - Pyloner. Vi lakerer på alle typer emner f.eks. Aluminium - Stål - Rustfritstål - Galvaniseret - Mdf - Pvc - alle typer plast m.m. Vi lakerer med alle efekter, Mat - silkemat- Blank-struktur - modellakering og meget meget mere.

Vi har i flere år lakeret mange løse labtoplåg, i rigtig mange farver og modeller. Lågene slibes - spartles- lakeres i den farve du ønsker og vi kan montere tekst / logo under klarlakken. Det bliver bare rigtigt flot, og så er det en god tyverisikring , tillige med at det for mange firmaer er en af verdens bedste reklamepladser.

Kontakt os og få et tilbud