fbpx

Sprøjtemaling og lakering af stole

Alle typer stole kan sprøjtelakeres. Vi lakerer i alle farver, lige efter dit ønske – med eller uden træets struktur.

Vær opmærksom på, at vi har flere priser på lakering af Arne Jacobsen stole. Det afhænger af, hvor medtagne stolene er, men i alle tilfælde er det meget billigere end at købe nye stole. Hvis stolene tidligere har været polstret, er det ikke altid, det kan betale sig at lakere stolene, da der er mange huller fra klamper, og huller fra skruer igennem sædet. Vi kan bedømme om det kan betale sig, hvis du kommer forbi vort værksted med stolen.

Derfor er sprøjtemaling af stole en god løsning

Her hos Dibbern Color-Design er vi specialister inden for sprøjtemaling og lakering af stole, herunder sprøjtelakering af Arne Jacobsens ikoniske 7’er stole, Myren, Wegners Y-stole, Børge Mogensen stole samt andre danske designklassikere.

Vi har rigtig mange spændende farver at vælge imellem – og det er helt op til dig, om dine stole skal sprøjtemales i den samme farve, som de har nu, eller i en anden forfriskende, moderne farve. Vi har nemlig mange tusind farver at vælge ud fra; inklusiv alle RAL- og NCS-farver. Hvis du derfor ønsker, at dine stole skal sprøjtemales i den samme farve, som de har nu, så kan det sagtens lade sig gøre, da vi har en farvescanner, som kan identificere lige den farvekode, som dine stole har. Vi tilbyder desuden lakering af stole i de originale Arne Jacobsen farver. Men som allerede nævnt kan du også vælge at få dine stole sprøjtelakeret i en helt ny, flot farve.

Der er heller ingen grund til at smide ældre stole ud, hvis de ellers er funktionsdygtige og nogenlunde vedligeholdt. Uanset om der er tale om designerstole, eller særlige, nostalgiske stole, som har en affektionsværdi for dig, så kan vi sprøjtemale stolene samtidig med, at stolene beholder lidt af sin nuværende patina, hvis det ønskes.

Klargøring inden maling af stole

Fremgangsmåden ved klargøring af stole varierer en smule fra stol til stol. På de fleste træstole er stolebenene f.eks. fastmonteret. Det er f.eks. gældende ved de fleste Børge Mogensen stole, Wegners Y-stole mv. Er det tilfældet, så sprøjtelakerer vi også stolebenene.

Det forholder sig derimod en smule anderledes ved sprøjtelakering af Arne Jacobsen stole. Her afmonterer vi nemlig stolebenene omhyggeligt og forsigtigt, så vi kan fjerne den plastknap under sædet, som dækker skruerne. Således fylder stolene også mindre, så de er nemmere at transportere. Du kan også selv afmontere benene fra stolene, inden du sender stolene ind til os. Ved hjælp af lidt rengøringsmiddel og ståluld, kan du pudse benene, så de er rene og pæne, når sædet kommer tilbage.

 • Charlotte Pedersen, Trustpilot
  Har fået sprøjte malet 4 stk Y-stole. De blev virkelig flotte og står som nye. Kan kun anbefale Dibbern Color-Design. Og en virkelig god service
 • Regitze Elmsted, Trustpilot
  Lakering af 6 stk. Arne Jacobsen 7’er stole. De står som nye trods 20 års brug. Flot og professionelt udført arbejde.
 • Thomas, Trustpilot
  Jeg fik restaureret mine trætte AJ 3107 stole hos Dibbern. Arbejdet blev udført hurtigere end lovet og resultatet minder om fire nye stole. Og så er det iøvrigt et rart sted at komme :-)
 • Claus Hansen, Trustpilot
  Virkelig fremragende sprøjtelakering af vores spisebordstole -står som nye. Kan kun anbefales.

Maling af stole – en bæredygtig løsning

Hos Dibbern Color-Design har vi mange års erfaring i lakering af stole og maling af stole med sprøjtemaling. Vi har over 40 års erfaring med maling af stole, hvor vi – som sagt – har specialiseret os inden for maling af danske designklassikere men også maling af andre slags stole. I stedet for at smide dine gamle stole ud og købe nogle nye, så er det en meget mere bæredygtig løsning at få stolene malet her hos os, så de fremstår nye og pæne.

Vi har en fast stab af loyale og erfarne medarbejdere, hvilket er din garanti for, at stolene får den bedste behandling. Vi arbejder nænsomt og fokuseret, og derfor kan du trygt overlade dine møbler til vores erfarne specialister. Gennem vores effektive bookingsystem, kan vi tilmed sikre, at al vores levering sker inden for den aftalte tidsramme.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling af dine stole. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forstår, at det kan være forvirrende at høre forskellige termer såsom sprøjtemaling, sprøjtelakering, vådlakering, og lakering af træ. Men hos Dibbern Color Design er vi specialister i alt, der har med maling og lakering at gøre. Vi er altid parate til at hjælpe dig med din opgave, uanset hvad du kalder det.

Kontakt os og få et tilbud