fbpx

Lakering af 7'er stole

Arne Jacobsens ikoniske 7'er stol er en af de mest berømte designklassikere i verden. Denne stol blev oprindeligt designet i 1955, og er stadig populær i dag på grund af sit enkle og tidløse design. Hvis du ejer en eller flere af disse stole, kan du få dem lakeret og sprøjtemalet for at forny deres udseende og forlænge deres levetid. Der er nemlig ingen grund til at kassere ældre, slidte 7’er stole, når de nu kan friskes op.

Hos Dibbern Color-Design har vi netop mange års erfaring med lakering og sprøjtemaling af Arne Jacobsens 7’er stole samt mange andre danske designklassikere.

Sprøjtemaling af 7’er stole – en fornuftig løsning

Efter årtiers brug og slitage kan en 7'er stol miste sin glans og farve. Nogle stole kan også have mindre skrammer eller ridser. Med en professionel lakering og sprøjtemaling kan vi gendanne stolen til dens tidligere skønhed og beskytte den mod yderligere skade.

Du kan vælge at få dine 7’er stole sprøjtemalet i præcis de samme farver, som de har nu, eller du kan give dem et opfriskende pift med en ny, spændende farve. Du kan vælge mellem alle RAL- og NCS-farver, hvilket svarer til mange tusinde farver. Yderligere giver sprøjtemalingen og lakeringen en ekstra beskyttelse mod sollys og fugt, hvilket kan forhindre skader på træet og forlænge stolenes levetid.

Klargøring før lakering eller sprøjtemaling

Før lakeringen og sprøjtemalingen afmonterer vi omhyggeligt stolebenene, ligesom vi fjerner den plastknap, som dækker for skruerne under sædet. Du kan også selv vælge at afmontere benene, inden du sender stolene ind til os. Med ståluld og rengøringsmiddel kan du friske benene op, så de er pæne og rene, når du får sæderne tilbage.

Lakering og sprøjtemaling af 7’er stole

Dine 7’er stole er i trygge hænder hos Dibbern Color-Design, da vi bl.a. har over 40 års erfaring med sprøjtemaling af danske designklassikere; herunder 7’er stole. Vores specialister ved fuldstændig, hvordan dine 7’er stole får den bedste og mest nænsomme behandling, så stolene får en elegant og frisk overflade, der samtidig kan modstå hverdagens slitage. Med en professionel lakering og sprøjtemaling får vi dine 7'er stole til at se ud som ny – og så forlænger vi deres levetid.

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne, kan du kontakte os på tlf. +45 36 70 71 23 eller på e-mail: dib@dibberndesign.dk, ligesom du kan udfylde vores kontaktformular og give en beskrivelse af, hvor mange 7’er stole der er tale om mv.

 • Berit, Trustpilot
  Har fået malet 5 indendørs døre, der også lige trængte en kærlig hånd i forhold til "genopretning" Dette arbejdet var perfekt, så perfekt, at vi også anbefalede nogle af vores venner at få malet døre der. De er også helt tilfredse med resultatet. Derudover har vi for 1 måneds siden fået restaureret og malet en PH5 loftslampe, som også blev super perfekt.
 • Lene Gjedsted, Trustpilot
  Vi har fået lakeret to PH lamper, som var i hver sin farve og som nu er lys lime på ydersiden og hvide indvendig. Superflotte og fremragende håndværk. Vi glæder os så meget, til at få dem op at hænge i vores nye hus. God og yderst professionel betjening. Kan kun anbefale Dibbern Color Design.
 • Susanne, Trustpilot
  Vi har fået omlakeret en standerlampe. Lampen er fuldstændig som ny og tager sig godt ud. Så har du en lampe eller andre ting, der trænger til at blive frisket op, kan jeg kun anbefale Dibbern Color på det varmeste. Lampen var færdig til den lovede tid. Mvh Susanne
 • Ole Heesche Andersen, Trustpilot
  Har tidligere fået lakeret to AJ bordlamper. Denne gang stod en AJ gulvlampe for tur. Succesen gentog sig. Ikke så meget bøvl!. Professionelt udført, god pris og levering til aftalt tid.

Lakering af lamper i København og omegn

Der findes mange typer møbler eller inventar som kan sprøjtelakeres. F.eks. kan nævnes møbler af alle slags såsom: stole, skabe, skænke, hylder, reolsystemer, spisestueborde, spisestuestole, sofaborde, kurvemøbler, meget forskelligt butiksinventar, kontormøbler, inventar og selvfølgelig også lamper.

Både lamper og andet inventar kan lakeres, så det fremstår rigtigt flot, med en dejlig glat overflade i alverdens farver, lige efter dit ønske. Er du glad for dine nuværende lamper, er det i mange tilfælde billigere at få det sprøjtelakeret, end det er at købe nyt. Mange glemmer, at lamper også kan sprøjtelakeres, hvilket er en skam, da de kan få et frisk, nyt udseende. Du bestemmer desuden helt selv, om din nye lampe skal sprøjtelakeres i den samme farve, som den har nu, eller en ny farve.

Har du f.eks. en PH lampe, som trænger til en kærlig hånd, så er en sprøjtelakering en meget billigere løsning end at købe en ny.

Lakering af PH lamper

Hos Dibbern Color-Design er vi specialister inden for sprøjtelakering, herunder sprøjtelakering af PH 5 lamper. Poul Henningsen skabte den første PH lampe i 1926 i et banebrydende design med det karakteristiske skærmsystem. Det helt unikke skærmsystem har gjort, at lampen er elsket og eftertragtet både nationalt og internationalt. Derfor er lampen stadig en tidløs klassiker, som hænger i alt fra forskellige offentlige institutioner til virksomheder og private hjem.

Der er noget helt særligt ved en gammel PH lampe med lidt patina. Men har lampen f.eks. stået i et tilrøget hjem eller fået en grim ridse, så har lampen med stor sandsynlighed også fået lidt misfarvninger. Men selvom lampen er blevet ridset med dertilhørende misfarvninger, kan den stadig have en stor affektionsværdi for dig.

I stedet for at smide lampen ud og købe en ny, giver det bedre mening at få PH lampen sprøjtelakeret her hos Dibbern Color-Design. Det er bl.a. en meget billigere løsning end at købe en ny, ligesom nostalgien fra en ældre PH lampe bevares.

Omhyggelig klargøring og lakering af lamper

Her hos Dibbern Color-Design er vi meget omhyggelige, når vi skal i gang med at sprøjtelakere lamper. PH lamper har typisk en høj affektionsværdi, og derfor er vi selvfølgelig forsigtige og grundige, når vi skal i gang med lakeringen. Men inden du afleverer din lampe her hos os, så må du meget gerne afmontere ledninger og beslag, så vi kun modtager det, der skal males. Har du problemer med afmonteringen, så kan vi også klare det.

Når vi modtager en PH lampe, så skiller vi alle delene ad, herunder fatning, ledning og de enkelte lampeskærme. Derefter rengøres lampen, så der hverken er støv eller fedtrester tilbage. Er der tydelige og markante ridser på lampen, så kan vi anvende lidt sandpapir, så overfladen bliver udjævnet, før vi går i gang med selve sprøjtelakeringen.

Vi samler lampen igen, når sprøjtelakeringen er færdig. Fremgangsmåden kan variere en smule fra lampe til lampe, ligesom der kan være flere forskellige ting at tage hensyn til. Ikke desto mindre garanterer vi, at der bliver taget grundig hånd om din lampe. Vores medarbejdere har mange års erfaring med lakering og sprøjtemaling.

Når du afleverer din lampe her hos os, så garanterer vi, at der bliver passet godt på den. Vores medarbejdere har mange års erfaring i sprøjtemaling og sprøjtelakering af alle slags møbler, herunder sprøjtelakering af lamper. Dette er med til at sikre et rigtig pænt resultat hver gang. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 • Charlotte Katzmann, Trustpilot
  Jeg har fået foræret to gamle montana reoler og afleverede dem til lakering hos Dibbern Design. De er blevet rigtig flotte og det var en fin service.
 • Berit, Trustpilot
  Har fået malet 5 indendørs døre, der også lige trængte en kærlig hånd i forhold til "genopretning" Dette arbejdet var perfekt, så perfekt, at vi også anbefalede nogle af vores venner at få malet døre der. De er også helt tilfredse med resultatet. Derudover har vi for 1 måneds siden fået restaureret og malet en PH5 loftslampe, som også blev super perfekt.
 • Lene Gjedsted, Trustpilot
  Vi har fået lakeret to PH lamper, som var i hver sin farve og som nu er lys lime på ydersiden og hvide indvendig. Superflotte og fremragende håndværk. Vi glæder os så meget, til at få dem op at hænge i vores nye hus. God og yderst professionel betjening. Kan kun anbefale Dibbern Color Design.
 • Henrik Willert, Trustpilot
  Fik malet 2 gamle montana reoler der var så medtaget at jeg kun kunne forvente et middelmådigt resultat. Så jeg blev glædeligt overrasket da jeg fik 2 perfekte reoler tilbage det står som de var helt nye. Jeg har kun godt at sige om firmaet.
 • Charlotte Pedersen, Trustpilot
  Har fået sprøjte malet 4 stk Y-stole. De blev virkelig flotte og står som nye. Kan kun anbefale Dibbern Color-Design. Og en virkelig god service
 • Susanne, Trustpilot
  Vi har fået omlakeret en standerlampe. Lampen er fuldstændig som ny og tager sig godt ud. Så har du en lampe eller andre ting, der trænger til at blive frisket op, kan jeg kun anbefale Dibbern Color på det varmeste. Lampen var færdig til den lovede tid. Mvh Susanne
 • Lea Deviletti Skov, Trustpilot
  Fantastisk arbejde. Har brugt Dibbern to gange til hhv. lakering af gamle Montana reoler og sandblæsning af et stel til mit sofabord. Begge opgaver blev løst til UG og vil til hver en tid anbefale værkstedet til andre. Bent er heller ikke bleg for at give et godt tilbud! Dygtige folk i værkstedet som altid modtager en med smil og hjælpsomhed. TAK🙏🏼
 • Mogens Hansen, Trustpilot
  Fik helt nye døre til hele huset - nu som nye men helt sikkert også stærkere i overfladen. Venlig, god service og flot arbejde udført til tiden og til en god pris.
 • Dorthe, Trustpilot
  Vi har haft en dør til slibning og maling hos Dibbern Color-design og vi kan varmt anbefale dem. Døren er så god som ny og hos Dibbern er de også hurtige og effektive samt yderst serviceminded.
 • Lillian Simonsen, Trustpilot
  Da jeg arvede mine forældres teak- reoler og -skabe fik jeg den ide, at lade mig inspirere af designer Finn Juhls 50’er design med kombi af lakerede låger og teaktræ. Dibbern Color hjalp mig finde de matchende fire nuancer af gul, orange, lysegul og blodappelsin til skuffer og låger. Jeg er SÅ tilfreds, de lakerede flader står knivskarpt og perfekt og lyser op, som Finn Juhl kunne have tænkt det😉
 • Ole Heesche Andersen, Trustpilot
  Har tidligere fået lakeret to AJ bordlamper. Denne gang stod en AJ gulvlampe for tur. Succesen gentog sig. Ikke så meget bøvl!. Professionelt udført, god pris og levering til aftalt tid.
 • Regitze Elmsted, Trustpilot
  Lakering af 6 stk. Arne Jacobsen 7’er stole. De står som nye trods 20 års brug. Flot og professionelt udført arbejde.
 • Preben Valerius, Trustpilot
  For 5 års siden fik jeg malet mit Ikea køkken 22 dele, det blev fantastisk flot og ser stadig ud som nyt. Har nu fået malet 4 stue døre - yderst tilfreds. Har i de forløbende år anbefalet Diberns arbejde til tre andre, som alle har været top tilfredse med det flotte arbejde. Hilsen Preben Valerius
 • Gitte Jacobsen, Trustpilot

  Alt er snart blevet malet hos Dibbern. Nu har vi fået malet døre og paneler til hele huset. Loftplader er også malet hos Dibbern. For ca. 5 år siden fik vi malet alle vore køkken/skabslåger og skuffer. Vi har ikke fortrudt noget af det. Super godt og grundigt arbejde. Vi kan kun anbefale alle at benytte Dibbern, hvilket vi også gør ! Det kan godt svare sig at få malet sine kvalitetsprodukter i stedet for at købe nyt.

 • Thomas, Trustpilot
  Lakering af fyldningsdøre. Upåklageligt arbejde udført til tiden til konkurrencedygtig pris (indhentede 3 tilbud). Venlige medarbejdere. Ville klart bruge dem igen.
 • Carl-Otto Olsen, Trustpilot
  Vi fik malet skabs låger og skuffer fra vores mistral reol, det er fantastisk flot malet, selv bagkanten på skufferne er malet, så det kan vi klart anbefale hvis andre skal have noget malet. Også meget hjælpsomme, så fin service.
 • Jytte, Trustpilot
  Har fået malet to tillægsplader til spisebord. Pladerne er blevet så flotte. Absolut ikke sidste gang jeg bruger Dibbern. Og selvfølgelig anbefaler jeg Dibbern.
 • Majbritt B., Trustpilot
  Har fået malet en massiv egetræsskænk, og et lille bord. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og hele forløbet. Kan jeg kun anbefale.
 • Christian Henrich, Trustpilot
  Fik malet låger og skuffefronter til et ca. 12 år gammelt IKEA Køkken. Kvaliteten på arbejdet er helt i top. Alt er spartlet og slebet og malet, eksisterende huller er lige til at benytte igen. Virkelig kvalitets håndværk. Jeg tror ikke at lågerne var ligeså flotte da de forlod Ikea's fabrik! MVH Christian
 • Thomas, Trustpilot
  Jeg fik restaureret mine trætte AJ 3107 stole hos Dibbern. Arbejdet blev udført hurtigere end lovet og resultatet minder om fire nye stole. Og så er det iøvrigt et rart sted at komme :-)
 • Gitte Jensen, Trustpilot
  Vi har netop hentet vores køkkenlåger og det er bare det flotteste resultat 👍😊 SÅ glad for vores nye køkken 😃
 • Claus Hansen, Trustpilot
  Virkelig fremragende sprøjtelakering af vores spisebordstole -står som nye. Kan kun anbefales.
 • Lone Myrup, Trustpilot
  Fik sprøjtelakeret et stort Piet Hein spisebord i bøg, og vi er yderst tilfredse og glade for det smukt udførte arbejde.
 • Jette Koppel Simonsen, Trustpilot
  Jeg har hørt om firmaet igennem nogle venner som har brugt dem Så vi har afleveret nogle meget slide køkkenlåger … Nu har vi lige hentet nymalede låger Sikke en forvandling virkelig flot arbejde Lågerne står som nye Så flot malet vi er ovenud tilfredse Vi vil helt sikkert bruge dem igen Rigtig god service! 👍 herfra
 • KBomholtz, Trustpilot
  I forbindelse med en større modernisering af mit hjem skulle jeg finde et firma i Københavns området, som kunne løfte opgaven både at sprøjtemale mine garderobeskabslåger og mine Montana reoler og 7er stole. Jeg valgte Dibbern og de har udført jobbet perfekt på alle måder. Først og fremmest er resultat smukt og alle fire farver er perfekte. Men også kommunikationen omkring pris, afhentning og levering har fungeret optimalt. Så jeg vil til enhver tid anbefale Dibbern; jeg er i hvert fald super tilfreds med det resultat, de har leveret til mig.
Kontakt os og få et tilbud